Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Eternal

In de jacht op eeuwig leven is niets wat het lijkt

Paperback Nederlands 2020 9789022337387
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Het is 25 november 2041 als een personenwagen op de San Mateobrug in San Francisco een scherpe bocht naar links maakt en een paar seconden later van de brug naar beneden valt. Voor een zelfrijdend voertuig is dit een onverklaarbaar fenomeen. Romy Bell, programmeur bij het hightechbedrijf X-Com, is meteen verontrust.

En dan is er nog die vreemde geluidsopname, een tweede wagen die crasht en de mensen van de security die Romy achterna blijken te zitten. In een paar uur tijd verandert de dag die het hoogtepunt van haar carrière had moeten worden – de lancering van de spectaculaire nieuwe technologie Eternal – in een absolute nachtmerrie.

Specificaties

ISBN13:9789022337387
Trefwoorden:thriller
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Uitgever:Manteau
Druk:1
Verschijningsdatum:5-11-2020
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Eternal van Steven Van Belleghem - 'Veel leesplezier!'
Daniëlle de Jonge | 12 januari 2021
Voor iemand die zelden thrillers leest was ik opvallend snel gegrepen door het verhaal van Steven Van Belleghem - bekend van managementboeken als When digital becomes human - in Eternal. Bij hoofdstuk 2 om precies te zijn.
Lees verder

Lezersrecensies

1.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
1

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Vakantie, vakantie, weer een lijstje
Bertrand Weegenaar 11 juni 2021 Natuurlijk, de vakantieperiode komt eraan. Je kunt misschien de koffer weer van zolder halen. Of de caravan gaan controleren, en nu eens iets verder laten rijden dan Limburg. Er is dus ook ruimte voor extra leeswerk in de koffer. En als je al genoeg gelezen hebt, is voor veel actuele boeken een luistervariant het alternatief.

Over Steven Van Belleghem

Steven Van Belleghem is een enthousiasteling op het gebied van klantbeleving! Zijn missie is om bedrijven te inspireren om meer klantgericht te worden. Steven gelooft in het combineren van gezond verstand, nieuwe technologieën, een empathische menselijke benadering, het spelen van het lange spel en het nemen van sociale verantwoordelijkheid om keer op keer het hart en de zaken van klanten te winnen. Om zijn missie te bereiken, heeft hij 6 internationale bestsellers geschreven (>150.000 exemplaren verkocht); hij deelt nieuwe ideeën op zijn sociale kanalen (inclusief zijn YouTube-kanaal met meer dan 9 miljoen weergaven); hij geeft keynote-presentaties over de hele wereld (>1.500 keynotes in >45 landen) en zijn ideeën worden vaak gedeeld door media zoals Forbes, The Guardian, WARC. Steven vindt zijn inspiratie door bedrijven over de hele wereld te bezoeken. Hij is mede-oprichter van Nexxworks, een inspiratiebureau dat inspiratiereizen organiseert in alle uithoeken van de wereld om leidinggevenden te inspireren hun klantbeleving te verbeteren. Steven is ook een investeerder in bedrijven die gerelateerd zijn aan klantbeleving, zoals IO Digital en SparkX. Steven vult zijn ondernemersactiviteiten aan met zijn werk als parttime marketingprofessor aan de Vlerick Business School en als gastdocent aan de London Business School.

Andere boeken door Steven Van Belleghem

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Eternal