Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Communicatie is een illusie

Meer impact en verbinding dankzij de geheimen van een illlusionist

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789047015475
10
Voormalig top 10Totaal 6 dagen
Voormalig top 100Totaal 182 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Gedurende een groot deel van onze werkdag zijn we ons vaak maar half bewust van wat we doen en zitten we met ons hoofd ergens anders. Dit levert matige resultaten en weinig voldoening op. Wat als je het nu eens heel anders aan zou pakken? Zoals corporate illusionist Niels Houtepen. Hij neemt je mee in zijn manier van naar de wereld kijken en laat zien dat de werkelijkheid veel ruimer is dan je denkt.

Met behulp van zijn uitnodigende tips en technieken word je bewuster van de omgeving, leer je hoe je je beter in kunt leven in anderen, hen kunt verwonderen en positief beïnvloedt, waardoor je communicatie met anderen leuker en effectiever wordt. Ineens wordt het sluiten van die salesdeal een makkie, de normaal zo saaie vergadering lekker energiek en die netwerkborrel echt nuttig. Is het magie of gewoon een kwestie van doen? Je ontdekt het in dit boek.

Specificaties

ISBN13:9789047015475
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:22-6-2021
ISSN:

Expertrecensies (1)

Communicatie is een illusie - 'Verfrissende invalshoek'
Nico Jong | 2 september 2021
Mensen creëren hun eigen werkelijkheden. Alles wat we zien is onze eigen interpretatie van wat we zien. Door informatie weg te laten, kan onze ervaring van de werkelijkheid achteraf een illusie blijken.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Communicatie is een illusie - Meer impact en verbinding dankzij de geheimen van een illusionist
Niels Houtepen 30 augustus 2022 Met behulp van inzichten uit de psychologie en geheimen uit de toolbox van een illusionist word je je bewuster van je omgeving, leer je hoe je je beter kunt inleven in anderen, hoe je hen kunt verwonderen en positief beïnvloeden. Dat is de belofte van Niels Houtepens ‘Communicatie is een illusie’. Een preview.

Over Niels Houtepen

Niels Houtepen is een veelgevraagde (keynote)speaker en al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in mind-experimenten en illusies. Hij speelde zijn voorstellingen in meer dan 15 landen en mocht zelfs op het verjaardagsfeest van Shakira zijn kunsten tonen. Iemands denkwijze beïnvloeden en de kijker verbazen is voor hem, tot op de dag van vandaag, een uitdaging en hij gaat niets uit de weg om zijn publiek op vele manieren te verwonderen. Om zijn ervaringen als illusionist en de kijk op communicatie met het grote publiek te delen, heeft Niels een boek geschreven: ‘Communicatie is een illusie’.

Andere boeken door Niels Houtepen

Inhoudsopgave

Voorwoord 7

1 Wakker worden in het hier en nu 15
2 Een onbevangen vergadering 35
3 Een nuttige koffiepauze 55
4 Overtuigende toevalstreffers 79
5 Op een presenteerblaadje 105
6 De netwerkborrel 123

Save the best for last 141

Dankwoord 149
Over de auteur 153
Bronnen 157

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Communicatie is een illusie