Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Van Sluimeren naar Sprankelen

Pak de regie in de 24/7 ratrace

Gebonden Nederlands 2024 9789078876427
Verkooppositie 3137Hoogste positie: 627
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Kom aan het stuur om jezelf of je team naar nieuwe hoogten te tillen! - Dit boek wijst je de weg!

In een wereld vol uitdagingen die constant in beweging is, zijn onze eigen innerlijke kompas en leiderschapsvaardigheden van onschatbare waarde. Dit boek onthult de geheimen van effectief persoonlijk leiderschap, duurzame vitaliteit en klinkende resultaten.

Van Sluimeren naar Sprankelen is een bron van inspiratie, een kompas en een mentor voor iedereen die verlangt naar meer positieve energie en kracht. Of je nu een leidinggevende, coach of professional bent, dit boek biedt een schat aan inzichten en praktische handvatten. Ontdek hoe. De auteurs, doorgewinterde coaches in hart en ziel, introduceren het concept van het ‘Klavertje Zeven’ – jouw sleutel tot werkplezier, geluk en vitaliteit.

Ben je klaar om jezelf nog beter te leiden? Dit boek biedt jou een plan voor groei, ontwikkeling, ja zelfs transformatie. Het is een must-read voor iedereen die het potentieel in zichzelf en anderen wil ontketenen. Het onnodig sluimeren van talent is niet langer acceptabel – het is tijd om te schitteren! Leer hoe de balans tussen welzijn en resultaat de sleutel is om je doelen te bereiken. Dit boek is jouw bruistablet voor groei en impact.

Ontmoet de auteurs: Viktor en Stephen Steijger, (team)coaches en DGA/managing partners bij Optimaal Talent. Arjan Jansen van ‘t Land, coach en trainer bij Discover Your Flow. Erik Steijger, Commercial Director Flexible Packaging bij SIG Europa. Samen delen zij hun jarenlange ervaring en expertise om jou te helpen vlammen en te excelleren.

Met inspirerend voorwoord van Luk Dewulf en gratis online vitaliteitstest!

Specificaties

ISBN13:9789078876427
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:112
Druk:1
Verschijningsdatum:29-1-2024
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Van Sluimeren naar Sprankelen  - Pak de regie in de 24/7 ratrace
Stephen Steijger 22 januari 2024 ‘In de schaduw van de dagelijkse kantoorroutine sluimert iets: minstens de helft van de medewerkers gaat niet voluit. Dit knaagt aan levensgeluk en kost organisaties handenvol geld. Is dat wat we willen?’ In het boek ‘Van Sluimeren naar Sprankelen’ leggen Viktor Steijger, Stephen Steijger, Erik Steijger en Arjan Jansen van ’t Land uit hoe je dit sluimerende probleem opspoort en effectief aanpakt. Een preview.

Over Erik Steijger

Drs. Erik Steijger MBA (1973) is van huis uit bedrijfseconoom en heeft ruim 25 jaar managementfuncties vervuld bij onder meer Ahold (Delhaize), Tetra Pak en SIG Group in verschillende disciplines in binnen-en buitenland, waaronder Egypte, Italië en Duitsland. Momenteel is hij werkzaam als Commercial Director Flexible Packaging bij SIG Europa. Zijn missie? ‘Met de menselijke maat het beste uit bedrijven, teams en mensen halen om een betekenisvol verschil te maken voor alle belanghebbenden.’ De rode draad in zijn carrière is zijn drive om het verschil te maken gericht op commercial en operational excellence.tor.

Andere boeken door Erik Steijger

Over Stephen Steijger

Stephen Steijger (1973) is al sinds 2001 trainer, (team) coach en DGA/managing partner van Optimaal Talent BV. Stephen is bij de VU opgeleid executive Coach en is geaccrediteerd senior NOBCO-coach. Hij wordt ingezet bij top-100 bedrijven en overheidsbedrijven. Dagelijks is hij vanuit zijn missie actief gericht op het vergroten van talent- en teamontwikkeling en resultaatgerichtheid in dienst van organisatieontwikkeling. Zijn drive? ‘Mensen hebben meer in hun mars en ik help ze eruit te halen wat erin zit.’ Zijn motto luidt dan ook niet voor niets: ’Niet vinken, maar vonken’!

Andere boeken door Stephen Steijger

Over Viktor Steijger

Viktor Steijger MGM (1973) is al sinds 2001 trainer, (team) coach en DGA/managing partner van Optimaal Talent BV. Dagelijks vervult hij met veel plezier en gedrevenheid de rol van (executive) teamcoach, trainer en 1-op-1 coach. Aan de Rijksuniversiteit Groningen voltooide hij de executive- studie Master of General Management (MGM), waarbij hij zich onder meer specialiseerde in de disciplines talentmanagement en verandermanagement. Zijn grootste voldoening en genoegen in een notendop: ‘Het is een groot voorrecht om mensen en teams een stap vooruit te helpen. Bouwen aan talenten en teams is het leukste wat er is!’

Andere boeken door Viktor Steijger

Over Arjan Jansen van 't Land

Arjan Jansen van ’t Land is zelfstandig coach, trainer en inspirator. Werktuigbouwer, businesscoach en al ruim 35 jaar actief binnen het mkb. Zijn dagelijkse opdrachten als zelfstandig professional: training en coaching op het gebied van gedragsstijlen en drijfveren, werkgeluk, loopbaanontwikkeling en (persoonlijk) talentmanagement

Andere boeken door Arjan Jansen van 't Land

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Van Sluimeren naar Sprankelen