Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De klassiekersclub

Hoe maak je een product dat de tand des tijds kan doorstaan

Paperback Nederlands 2023 9789400516106
Nog niet verschenen, verwacht op 10‑10‑2023
22,99

Samenvatting

Bestsellerauteur en marketingstrateeg Ryan Holiday laat zien dat het maken van een klassieker niet op toeval berust of een kwestie van geluk is.

De werkwijze en mentaliteit om iets te maken dat de tand des tijds doorstaat is te leren – of je nu auteur, ondernemer, muzikant, filmmaker of beeldend kunstenaar bent.

De basis vormt het maakproces. Dat vraagt alle aandacht en inspanning. Een slecht product zal ook met de beste marketing nooit meer dan een hype zijn. Als maker ben je continue aan het verfijnen en bijsturen, altijd met je publiek of doelgroep in het achterhoofd.

Als je focus ligt op de kwaliteit, is de promotie van je werk en het opbouwen van een publiek een logische volgende stap op weg naar blijvend succes.

Specificaties

ISBN13:9789400516106
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:288
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Verschijningsdatum:10-10-2023
Hoofdrubriek:Marketing, Psychologie
ISSN:

Over Ryan Holiday

Ryan Holiday is strateeg en schrijver. Op zijn negentiende verliet hij voortijdig de universiteit om te werken met zijn mentor Robert Greene, auteur van De 48 wetten van de macht. Later werd hij marketingdirecteur bij American Apparel. Zijn bedrijf, Brass Check, adviseert klanten als Google, TASER, Complex en diverse prominente auteurs. Hij woont op een kleine ranch bij Austin, Texas.

Andere boeken door Ryan Holiday

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De klassiekersclub