Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hidden potential

Ontdek, ontwikkel en benut je verborgen potentieel

Paperback Nederlands 2024 9789400517271
Verkooppositie 1352Hoogste positie: 1352
Nog niet verschenen, verwacht op 16‑04‑2024
22,99

Samenvatting

We leven in een wereld die geobsedeerd is door talent. We bewonderen getalenteerde studenten, atleten die schijnbaar moeiteloos tot wereldprestaties komen en wonderkinderen in de muziek. Maar het bewonderen van mensen die beginnen met aangeboren voordelen leidt ertoe dat we niet zien wat we zelf zouden kunnen bereiken. We onderschatten hoe goed we zouden kunnen worden als we nieuwe vaardigheden leren. We kunnen allemaal beter worden in het verbeteren van onszelf.

Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en aan de hand van inspirerende verhalen laat Adam Grant zien hoe je jezelf en anderen kunt uitdagen om hoger te mikken en meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Vooruitgang hangt minder af van hoe hard je werkt dan van hoe goed je leert. Groei gaat niet over het genie dat je bezit - het gaat over het karakter dat je ontwikkelt.

Grant onderzoekt hoe je de karaktereigenschappen en motivatiestructuren kunt opbouwen om je eigen potentieel te realiseren. En hoe je systemen kunt ontwerpen om kansen te creëren voor mensen die over het hoofd worden gezien en onderschat.

De talenten en gewoontes van supersterren zijn al vaak beschreven. Dit boek onthult hoe iedereen in staat is om grote dingen te bereken. De echte maatstaf voor je potentieel is niet de hoogte van de piek die je hebt bereikt, maar hoe ver je bent geklommen om daar te komen.

Specificaties

ISBN13:9789400517271
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:352
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Verschijningsdatum:16-4-2024
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (1)

Hidden Potential - ‘Heerlijk concreet, leesbaar en toepasbaar’
Bertrand Weegenaar | 4 maart 2024
Het nieuwe boek van Adam Grant, Hidden Potential, leest zoals je gewend bent van de generatie auteurs als Malcolm Gladwell (o.a. Praten met vreemden) en Grants Harvard collega’s Kate Milkman (Echt veranderen) en Angela Duckworth (de Grit factor).
Lees verder

Over Adam Grant

Adam Grant is psycholoog, tophoogleraar aan de Wharton School van de universiteit van Pennsylvania en auteur van de bestsellers Originals en Geven en nemen. Hij is een vooraanstaand deskundige op het terrein van motivatie en zingeving en het leiden van een vrijgeviger en creatiever leven. Adam is bekroond door de American Psychological Association en de National Science Foundation en schrijft regelmatig artikelen voor de opiniepagina van The New York Times. Hij woont met zijn vrouw en drie kinderen in Philadelphia.

Andere boeken door Adam Grant

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hidden potential