Managementboek.nl gebruikt cookies.

Schrijven voor SEO in 60 minuten

Nederlandstalig | Paperback
(8)
Verkooppositie: #2636
117 dagen in de top 100
Onze prijs: € 12,50
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld,
volgende dag in huis.

Samenvatting

Op internet concurreert u met miljoenen websites. Hoe kunt u toch opvallen? Er is een slimme manier: SEO. Door een website goed doorzoekbaar te maken en de juiste woorden te kiezen valt u sneller op.

In dit praktische boek legt SEO-expert Rutger Steenbergen uit hoe u krachtige webteksten schrijft die scoren bij zoekmachines.

Weinig tijd, maar veel ambities? Informeer jezelf snel en grondig...Toon volledige samenvatting

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Waarom schrijven voor SEO?
2. De werking van Google
3. De vier pijlers van succesvol SEO-schrijven
4. SEO-schrijven pijler 1: doelgroeponderzoek
5. SEO-schrijven pijler 2: zoekwoordenonderzoek
6. SEO-schrijven pijler 3: teksten schrijven en optimaliseren
7. SEO-schrijven pijler 4: links
8. Meet je succes

Verder lezen
Over de auteur

Specificaties

EAN:9789461260758
Taal:Nederlandstalig
Bindwijze:Paperback, 143 blz.
Uitgever:Uitgeverij Haystack
Druk:1e druk, 2013

Over Rutger Steenbergen

Rutger Steenbergen is (SEO-)schrijver, trainer en online marketeer. Met zijn bedrijf SEO Zwolle helpt hij ondernemers bij het succesvoller maken van hun website. Rutger is blogger en trainer voor Frankwatching.com. Hij is auteur van de boeken 'Schrijven voor SEO in 60 minuten' en 'Kickass content in 60 minuten'.

Lezersrecensies

Dit zouden mijn klanten moeten lezen...

12 februari 2014 | M.E. Groot Antink

SEO is typisch zo'n onderwerp waar iedereen iets over denkt te weten. Als tekstschrijver voor websites was het voor mij een lekker helder boek dat vooral bevestigde wat ik al opgepikt had: dat je moet schrijven voor je lezers en niet voor de zoekmachines. En hoe je dan toch goed gevonden wordt. Ik denk er serieus aan om een stapel van deze boekjes aan te schaffen om ze aan mijn klanten te geven, dat scheelt me minstens 30 minuten aan uitleg over SEO....

Schrijven voor SEO

25 november 2013 | K.C.M. Jonkers

Lees recensie >
Dit compacte boekje zou iedere webredacteur moeten lezen. Rutger laat zien dat goede content belangrijk is om hoger in de organische zoekresultaten te komen. Gewoon schrijven voor SEO, zonder technische trucs. Google zal het waarderen! Het boek leest soepel en verveelt geen moment! En fijn dat de belangrijkste zaken nu bij elkaar staan.

Karin Jonkers www.content-web.nl

Aanrader voor SEO-beginners

20 november 2013 | E. Balster

Lees recensie >
Dit boek is absoluut een aanrader voor iedereen die begint met SEO. Het boekt leert je hoe Google werkt en aan welke voorwaarden je website moet voldoen om hoge positie te behalen in Google.

Het is knap hoe de schrijver de belangrijkste zaken omtrent SEO in dit boek heeft gekregen.

Ook als je van plan bent iemand in te huren om je SEO te verzorgen, is het lezen van dit boek aan te raden. Door dit boek krijg je inzicht in de werkwijze van een SEO-consultant en kun toetsen of zijn/haar technieken nog wel up-to-date zijn en of deze volgens de regels van Google zijn. Zo voorkom je een ban van Google.

Al met al een prima boek.

Schrijven voor SEO in 60 minuten

19 november 2013 | Z. Huiting

Lees recensie >
Dit handzame boekje leest als een trein. Je leert in minder dan een uur om meer bezoekers naar je site te trekken door zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van google te komen. Een boekje met veel praktische tips en achtergrondinformatie. Een aanrader voor wie weinig tijd heeft en snel resultaat wil behalen.

Zwany Huiting | www.zwanyhuiting.nl

Overzichtelijke SEO-handleiding

2 oktober 2016 | M. Brand

Lees recensie >
Schrijven voor SEO is een uitstekende, overzichtelijke SEO-handleiding. Het boek gaat een stuk verder dan SEO-schrijven alleen. Rutger gaat in op de verschillende pijlers die nodig zijn om je website beter te laten ranken in Google. Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in zaken als duplicate content, linkbuilding en SEO-tools.

Schrijven voor SEO is een uitstekend boek voor iedereen die meer wil weten over hoe je je website beter zichtbaar moet maken op internet.

Hoger scoren in Google doe je zelf

18 juni 2014 | M. van der Meer

Lees recensie >
SEO; hoger scoren in Google. Ondernemers krijgen allerlei spam van bedrijven die beloven dat zij jou hoger laten scoren in Google.
Maar hoger scoren in Google dat doe je zelf.
In een van de reacties hier staat dat je gewoon moet schrijven voor je lezers en niet voor zoekmachines. Dat is niet helemaal waar. Natuurlijk moet je voor de lezer schrijven, maar je moet Google ook voeren. Dat doe je o.a. door zoekwoorden in de titel, tekst, tags en afbeeldingen te stoppen. Als je het goed doet, leest het voor de lezer heel normaal en wordt Google niet boos omdat je 'overoptimaliseert'.
Rutger vertelt je hoe je dit doet plus veel meer. Hij hanteert weinig jargon en schrijft helder.

Marlies vd Meer, auteur van Social Media Marketing voor Zzp'ers; Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent

Recensies (6)