Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Old School Safety

Tijdloze inspiratie voor een nieuwe generatie

Paperback NL 2022 9789462158054
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Ben Ale, Professor of Risk Management
"Een handig boekje over veiligheid. Voor beginners om kennis te maken met de begrippen van het vak. Voor gevorderden om nog eens na te lezen hoe het ook alweer zit. Informatie die er ook al was voordat internet werd uitgevonden, maar nu op de een of andere manier toch zoek is geraakt. Jos schrijft in begrijpelijke taal over oude, maar zeker niet verouderde onderwerpen die nog steeds actueel zijn. Wie meer wil kan dikkere boeken kopen of het internet afzoeken. Dan nog steeds is dit boekje een handig startpunt."

Carsten Busch, Safety Mythologist
"Is nieuwer wel altijd beter? Je zou denken van wel, als je de media volgt. Ook onze samenleving (don't mention the c-word!) lijkt dit telkens maar weer te suggereren. Onterecht, maar het is soms zo verleidelijk om zo te denken. Daarom is het goed om af en toe 'back to basic' te gaan. Juist jonge aanstormende talenten zouden dit eens moeten doen. Beseffen dat alles wat nieuw lijkt, staat op de fundamenten van alles wat eraan vooraf ging. Met dit boekje maakt Jos stukjes van die basis op een prettige manier toegankelijk"

Martijn Flinterman, Safety & Risk Professional
"Jos heeft een klassieker geschreven. Wat de veiligheidskundige hier krijgt voorgeschoteld, kent stuk voor stuk een lange en erkende traditie. Concepten en modellen. Rapportagevormen. Statistiek ( zoals ook Deming dat bedoelde). Hulpmiddelen om samen aan veiligheid te werken. Jos laat zien hoe (soms doelloos) nieuwsgierig zijn, de meest praktische inzichten aan het licht kan brengen."

Specificaties

ISBN13:9789462158054
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Vakmedianet
Verschijningsdatum:6-10-2022
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Old School Safety