Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

The Virtual Economy

A guide for leaders to thrive in the 3rd age of the Internet

Paperback Nederlands 2023 9789463375429
Verkooppositie 3428Hoogste positie: 3428
Nog niet verschenen, verwacht op 24‑10‑2023
34,50

Samenvatting

Het internet staat voor een revolutie. De derde golf van het internet ontvouwt zich voor onze ogen. Web3 is een verzamelnaam geworden voor de visie van een nieuw, beter internet. In essentie gebruikt Web3 blockchains, cryptomunten en NFT’s om de macht terug te geven aan de gebruikers in de vorm van eigendom.

En wat met dat andere buzzword: de metaverse? Waar gaat het over en welke kansen zal de verschuiving naar de metaverse creëren voor bedrijven, overheden & de maatschappij in het algemeen? Wat wordt de rol van die virtuele 3D-werelden waarin we allemaal avatars worden? Hoe slaan ze de brug naar de echte wereld?

Er staat een generatie voor de deur die floreert in virtuele werelden en virtuele gemeenschappen. Die nieuwe generatie denkt en leeft anders, van vrije tijd tot werk en alles daartussenin. Dus hoe kan jouw bedrijf waarde creëren en de kans grijpen? The Virtual Economy leidt je door de verschillende lagen van de metaverse en Web3 en toont hoe je als bedrijf het potentieel ervan kunt benutten door meerwaarde te creëren voor de volgende generatie klanten, community’s en burgers.

Specificaties

ISBN13:9789463375429
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:24-10-2023
ISSN:

Over Dado Van Peteghem

Dado Van Peteghem is Managing Partner bij Duval Union Consulting, waar hij bedrijven helpt bij het opbouwen van duurzame digitale, sociale en mobiele strategieën. Van Peteghem werkte eerder als consultant voor internationale merken uit verscheidene sectoren en is een veelgevraagd gastdocent en spreker. Foto: Helena van Eykeren

Andere boeken door Dado Van Peteghem

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Virtual Economy