Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Impact

Lessen in persoonlijk en zakelijk leiderschap

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789493256057
Direct te downloaden

Samenvatting

In dit boek kijkt Spier terug op haar zakelijk leven tot nu toe en deelt ze vele levenslessen die ze leerde. Van durven vragen om wat je wilt, luisteren naar je intuïtie en omgaan met vooroordelen, tot haar visie op leiderschap, rolmodellen, het ontwikkelen van ‘life strategies’ en het vinden van balans tussen werk en privéleven. Ze was de oprichter en tien jaar lang het gezicht van TedxAmsterdamWomen en maakt deel uit van raden van toezicht van onder meer de Joop van den Ende Foundation en het Van Gogh Museum.

Spier deelt de vele levenslessen die zij onderweg geleerd heeft. Van de lessen van haar ouders tot die van zakelijke mentoren, haar tribe – zoals Marian haar netwerk noemt – en de vele ontmoetingen met mensen tijdens haar werk in Nederland en haar internationale zakenreizen. Tussendoor gaat ze in gesprek met leiders die haar inspireren en vertelt ze, persoonlijker dan ooit tevoren, over haar eigen leven. Over haar jeugd in Suriname en de eerste jaren alleen in Nederland, en over hoe ze zich ontwikkelde tot een succesvol sociaal ondernemer.

Specificaties

ISBN13:9789493256057
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:256
Druk:1
Verschijningsdatum:2-11-2021
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Marian Spier

Marian Spier is bestuurder en ondernemer. In 2012 startte ze haar eigen bedrijf, gespecialiseerd in het oplossen van complexe communicatievraagstukken in binnen en buitenland. Ze heeft een divers portfolio van klanten opgebouwd, zoals S4 Capital, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Ministerie van Justitie, het Ministerie van Economische Zaken, Gemeente Amsterdam, Verenigde Naties, en TED.com. ⁣ Daarnaast begeleidt en traint ze vrouwelijke ondernemers uit Nederland, Polen, Hong Kong, de VS, Algerije, het Caribisch gebied en Moldavië op het gebied van business development en communicatie. ⁣ ⁣In 2015 heeft ze het eerste Female Startup Awardprogramma in Nederland opgericht en is adviseur en bestuurslid van verschillende non-profitorganisaties zoals het Van Gogh Museum en de Van den Ende Foundation en Rutgers.⁣ ⁣In 2013, 2017 en 2019 werd ze door Inspiring Fifty Nederland uitgeroepen tot een van de vijftig inspirerende vrouwen in technologie. In 2018 won ze de EU Business Angel Award. In 2019 en 2020 werd ze door tijdschrift Opzij uitgeroepen tot een van meest invloedrijke vrouwen in het bedrijfsleven. In 2020 startte Marian Spier het platform FEM-START een EDtech oplossing die de kloof op het gebied van funding voor vrouwelijke ondernemers moet dichten.⁣ Ook is zij de oprichter van Tedx Amsterdam Women.

Andere boeken door Marian Spier

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Impact