Managementboek.nl gebruikt cookies.

Meer verdienen met je webshop

Nederlandstalig | Ebook
Verkooppositie: #9939
49 dagen in de top 100
Onze prijs: € 24,50
Direct te downloaden.

Samenvatting

Online winkels worden steeds populairder. Toch stoppen elk jaar duizenden webwinkeliers omdat ze te weinig verdienen. Wil jij wel slagen? Lees dan in dit boek hoe je je webshop op de kaart zet en voldoende verkoopt.

In dit boek krijg je van e-commerce-expert Astrid van Kollenburg het stappenplan waarmee je een winstgevende webwinkel kunt opzetten. Lees hoe andere webwinkeliers hiermee een...Toon volledige samenvatting

Inhoudsopgave

Voorwoord
Een stappenplan voor ambitieuze webwinkeliers

Stap 1 - De basis op orde

Interviews

Stap 2 - Maak van bezoekers klanten

Interviews

Stap 3 - Trek meer bezoekers naar je webwinkel

Interviews

Stap 4 - Slimme omzetverhogers

Interviews

Stap 5 - Maak van klanten fans

Interviews

Hoe nu verder?

Over de auteur
Dankwoord
Bronnen

Specificaties

EAN:9789461263681
Taal:Nederlandstalig
Bindwijze:Ebook
Uitgever:Uitgeverij Haystack
Druk:1e druk, 2019

Over Astrid van Kollenburg

Astrid van Kollenburg (1984) helpt ambitieuze webwinkeliers om hun bedrijf te laten groeien. Haar missie: ervoor zorgen dat zij meer voldoening halen uit het runnen van een webwinkel en zichzelf een lekker salaris kunnen uitbetalen.

Astrid studeerde af als medisch bioloog, maar vond de bruisende e-commercewereld veel interessanter. In de jaren dat ze zelf een webwinkel runde, merkte ze dat veel andere webwinkeliers moeite hadden om voldoende bezoekers en klanten te krijgen. Ze startte een blog over haar belevenissen, leermomenten en successen als webwinkelier. Daarnaast specialiseerde zij zich in conversie-optimalisatie, SEO en online marketing. In 2013 startte ze haar adviesbureau Succes met je Webshop.

Succes met je Webshop helpt webwinkeliers om hun naamsbekendheid, klantenkring en omzet te vergroten. Uit ervaring weet Astrid tegen welke problemen en frustraties zij aanlopen. En hoe zij deze kunnen ombuigen naar iets dat wél werkt. Astrid deelt tips en inspiratie via e-books, blogs, webinars, challenges en online trainingen. Daarnaast brengt ze webwinkeliers samen binnen een inspirerende community. Daar kunnen zij netwerken met collega’s, hun kennis kunnen vergroten en advies krijgen van Astrid en andere e-commerce-experts.

Lezersrecensies

Werk AAN je bedrijf

16 oktober 2019 | S. Visser

Superboek om AAN je bedrijf te werken. Leest lekker weg en veel voorbeelden! #Aanrader

Alles voor een "slimme" webshop!

11 oktober 2019 | S. Daniels

Lees recensie >
Een heel mooi boek dat aangenaam leest en je zeer duidelijk en overzichtelijk door alle stappen van het proces loodst om een goed converterende website op te bouwen. Absoluut een aanrader voor wie succesvol wil worden middels een "slimme" webshop!

Een must read voor elke webwinkelier

7 oktober 2019 | H. Radt

Lees recensie >
Webwinkels schieten als paddestoelen uit de grond en hoe zorg je nou dat jouw webshop opvalt en een succes wordt? Astrid geeft je in dit boek een stappenplan om dit te bereiken. Stappen die duidelijk beschreven zijn en bomvol met tips staan. Pas ze toe en ga echt meer verdienen met je webshop!

Een echte aanrader!

3 oktober 2019 | E. Langendonk

Lees recensie >
Een toegankelijk en prettig leesbaar boek met tips waar je veel aan hebt als (aankomend) webwinkelier. De illustraties zijn duidelijk en aantrekkelijk. Een absolute tip voor iedereen die zijn webshop naar een hoge niveau wil tillen.

Musthave om je shop een boost te geven

27 september 2019 | S. Soykan

Lees recensie >
In een continu bewegende, groeiende en vooral concurrerende branche als de e-commerce, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Voor webwinkeliers zijn er kansen in overvloed, die helaas vaak niet benut worden. Astrid neemt je met haar boek mee terug naar de basis. Ze geeft je van A tot Z tips, concrete handvatten en toont verschillende praktijkvoorbeelden waar menig webwinkelier zich mee kan identificeren. Zo komt een goedlopende webwinkel wel heel dichtbij!

Compleet handboek voor webwinkeliers

24 september 2019 | A.J.C. van Esch

Lees recensie >
Het boek geeft startende en ervaren webwinkeliers een compleet aanbod aan informatie. Met alles wat komt kijken bij het succesvol maken van een webwinkel. Het is fijn en informatief beschreven. Leuke aanvulling zijn de interviews met experts en extra tips in het boek. Een musthave voor ambitieuze ondernemers met succes voor je webwinkel!

1 woord SUPER

23 september 2019 | M.E. Brouwer

Lees recensie >
Je boek is meer dan een boek het is DE oplossing voor een commerciële webshop zeker wanneer je deze niet aan de praat krijgt! Twijfel je dan zeg ik DOEN het boek is het meer dan waard en wanneer je jezelf realiseert wat er allemaal bijkomt denk je is het al sinterklaas ;-) PS..... ik wordt hiervoor niet betaald maar praat uit eigen ervaring met Succes met je Webshop !

Praktische toepasbare tips

23 september 2019 | M.B.G. van der Kroef

Lees recensie >
Astrid geeft praktische tips die prima toe te passen zijn zonder dat er direct een flink budget nodig is. Daarnaast zijn de stappen helder opgebouwd. Ben jij een webwinkelier die meer omzet wilt met zijn of haar webshop? Of ga je starten met je eigen online business? Dan is meer verdienen met je webshop een absolute aanrader!

Super leerzaam boek!

22 september 2019 | E.M. de Jonge

Lees recensie >
Het is een super leerzaam boek, heel erg makkelijk om te lezen vol met waardevolle tips om een succes van je webwinkel te maken. Ik kan het boek van harte aanbevelen! Ik wacht met smart op deel 2! Groetjes Esther www.kralenstulpje.nl

Een praktisch en compleet handboek voor

19 september 2019 | E.W.N. Verheijden

Lees recensie >
Alles wat je moet weten over het runnen van een webwinkel en wat er allemaal bij komt kijken. Alle aspecten van het online ondernemen komen aan bod en zijn duidelijk uitgelegd in heldere taal. Het fijne aan dit boek is dat er veel tips van ervaren webwinkeliers in staan en mooie voorbeelden uit de praktijk. Een musthave voor iedereen die zich begeeft in de webshopwereld!

Recensies (10)