Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Communicatie is een illusie - Meer impact en verbinding dankzij de geheimen van een illusionist

Met behulp van inzichten uit de psychologie en geheimen uit de toolbox van een illusionist word je je bewuster van je omgeving, leer je hoe je je beter kunt inleven in anderen, hoe je hen kunt verwonderen en positief beïnvloeden. Dat is de belofte van Niels Houtepens ‘Communicatie is een illusie’. Een preview.

Niels Houtepen | 30 augustus 2022 | 2-3 minuten leestijd

De juiste manier van communiceren is voor eenieder wel eens lastig. Hoe kan je op de exacte wijze je gevoelens onder woorden brengen? Zonder foute signalen af te geven en zonder iemand te kwetsen of te benadelen binnen deze situatie. Hoe kan je jezelf op de juiste manier opstellen en vooral openstellen voor anderen? Door het schrijven van dit boek probeer ik jouw wereld een beetje rijker te maken en jou aan de hand mee te nemen hoe je meer contact en impact kunt maken in jouw eigen vertrouwde (werk)omgeving.

Dagelijks verwonderen

Als illusionist, en vroeger als goochelaar, probeer ik mijn publiek altijd op het verkeerde been te zetten, te verbazen, te verwonderen, maar ook met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Zij moeten het idee hebben dat ze iets gezien of gedaan hebben dat ze niet dachten te kunnen, maar toch, door mijn medewerking en hulp, hebben kunnen bereiken op dat moment. Ik wil iets in het brein van een ander stoppen en dit vervolgens er weer uithalen. Met behulp van inzichten uit de psychologie en geheimen uit mijn toolbox als illusionist word je je bewuster van je omgeving, leer je hoe je je beter kunt inleven in anderen, hoe je hen dagelijks kunt verwonderen en positief kunt beïnvloeden. Je communicatie wordt hierdoor niet alleen effectiever, maar ook leuker.

Praktijk

Je kunt het in praktijk brengen in jouw dagelijkse leven. Zo is opeens het sluiten van die salesdeal, waar je normaal als een berg tegenop keek, een makkie. De saaie wekelijkse vergaderingen lopen opeens lekker en weet je op te leuken door er voor jezelf de nodige uitdaging uit te halen. En ook op de netwerkborrel weet je het nuttige met het aangename te combineren door een aantal tips uit mijn boek. Het is de bedoeling dat je illusie in de praktijk kunt brengen. Hierdoor zal je meer zelfvertrouwen krijgen en hiernaar gaan handelen.

Het is een duidelijk en makkelijk leesbaar boek waarin ik de geheimen en inzichten beschreven heb waarvan ik zeker weet dat als je deze toepast in je leven je een ander positief kunt beïnvloeden. Elk afzonderlijk hoofdstuk bevat een QR-code waarmee je toegang krijgt tot unieke content waar je de illusies en technieken die ik je leer ook kunt bekijken. Ik deel deze graag met je!

Over Niels Houtepen

Niels Houtepen is een veelgevraagde (keynote)speaker en geïnteresseerd in mind-experimenten en illusies. Hij speelde zijn voorstellingen in meer dan 15 landen, waaronder op een verjaardagsfeest van Shakira. Om zijn ervaringen als illusionist en de kijk op communicatie met het grote publiek te delen, heeft Niels een boek geschreven: ‘Communicatie is een illusie’.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden